PiA Financieel

PiA stelt zich ten doel kwaliteitskantoren in de financiële advisering in kaart te brengen. Al deze kantoren zijn volledig gericht op één specifiek vakgebied of één specifieke branche, waarin zij zich hebben gespecialiseerd (zogeheten “nichekantoren”). Bij de financiële nichekantoren van PiA werken financieel adviseurs en intermediairs, die veel ervaring in de praktijk hebben opgebouwd en die over een hoge mate aan vakspecialistische kennis beschikken.

Lees verder onderaan deze pagina


PiA-kantoor:
Categorie:
Interim- en projectmanagement
Plaats:
Tilburg
PT Finance biedt een frisse kijk op financiële dienstverlening, op project-, interim- of adviesbasis.

Vanuit de eigen expertise zijn de financiële PiA-kantoren in staat tot het geven van een praktisch en passend advies. De bij PiA aangesloten financiële kantoren zijn specialisten binnen hun vakgebied en bieden diensten op het hoogste niveau. U kunt hierbij denken aan advisering ten aanzien van de bedrijfseconomische, organisatorische en financiële organisatie en management. Steeds staat de praktische uitvoerbaarheid en efficiëntie centraal bij de dienstverlening van de bij PiA aangesloten financiële kantoren. De bij PiA aangesloten financiële kantoren onderschrijven de visie van PiA volledig:

hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs, benaderbaarheid, transparantie en plezier in het werk.


Naar boven

Pia is hét Platform voor zelfstandige juridische, fiscale en financiële advieskantoren op het hoogste niveau.

De bij PiA aangesloten kwaliteitsadvieskantoren adviseren klanten rechtstreeks, onder de eigen (algemene) voorwaarden en zonder tussen- komst van PiA.Voor meer informatie over PiA kunt u contact met ons opnemen. Ruimte voor een disclamer, eventueel contactgegevens, etc.