PiA Fiscaal

PiA stelt zich ten doel kwaliteitskantoren in de fiscale advisering in kaart te brengen. Alle fiscale PiA-kantoren zijn volledig gericht op één specifiek soort belasting of één specifieke branche, waarin zij zich hebben gespecialiseerd (zogeheten “nichekantoren”).

Lees verder onderaan deze pagina


PiA-kantoor:
Categorie:
Btw & overdrachtsbelastingDouane & internationale handel
Plaats:
Rotterdam
DHK is een fiscaal advieskantoor, dat gespecialiseerd is op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane & internationale handel.

Bij de fiscale nichekantoren van PiA werken belastingadviseurs, die veel ervaring in de praktijk hebben opgebouwd en die over een hoge mate aan vakspecialistische kennis beschikken. Vanuit de eigen expertise zijn de fiscale PiA-kantoren in staat tot het geven van een praktisch en passend advies voor het bereiken van een fiscaal optimale situatie. Daarnaast kunnen de fiscale PiA-kantoren zorg dragen voor afstemming van fiscale situaties met de Belastingdienst. Wanneer het nodig blijkt te zijn om met betrekking tot de heffing of invordering van de belasting een procedure voeren, kunt u ook hiervoor bij het desbetreffende fiscale PiA-kantoor terecht. De bij PiA aangesloten fiscale kantoren voeren met regelmaat bezwaarprocedures bij de Belastingdienst of (beroeps)procedures bij de rechter (rechtbank, gerechtshof, Hoge Raad of Hof van Justitie van de Europese Unie). De focus van de bij PiA aangesloten kantoren ligt steeds op het bereiken van een zo optimaal mogelijk resultaat voor de klant. De (voor de klant vaak kostbare) procedures worden door de bij PiA aangesloten kantoren zoveel mogelijk gemeden. De bij PiA aangesloten fiscale kantoren onderschrijven de visie van PiA volledig:

hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs, benaderbaarheid, transparantie en plezier in het werk.


Naar boven

Pia is hét Platform voor zelfstandige juridische, fiscale en financiële advieskantoren op het hoogste niveau.

De bij PiA aangesloten kwaliteitsadvieskantoren adviseren klanten rechtstreeks, onder de eigen (algemene) voorwaarden en zonder tussen- komst van PiA.Voor meer informatie over PiA kunt u contact met ons opnemen. Ruimte voor een disclamer, eventueel contactgegevens, etc.