PiA Juridisch

PiA stelt zich ten doel juridische kwaliteitskantoren, in de advisering en in de advocatie, in kaart te brengen. Al deze kantoren zijn volledig gericht op en gespecialiseerd in één specifiek vakgebied of één specifieke branche binnen de juridische dienstverlening (zogeheten “nichekantoren”).

Lees verder onderaan deze pagina


PiA-kantoor:
Categorie:
Bestuursrecht
Plaats:
Rotterdam
BHW advocaten is een Rotterdams niche-kantoor, gespecialiseerd in milieu, ruimtelijke ordening, overheidstoezicht en handhaving, subsidies, planschade en overheidsaansprakelijkheid.
PiA-kantoor:
Categorie:
ArbeidsrechtMedezeggenschapsrecht
Plaats:
Amsterdam
Pallas Advocaten is een niche-advocatenkantoor in Amsterdam, dat als exclusieve specialisatie heeft het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Speciale aandacht bestaat binnen het kantoor voor internationaal arbeidsrecht en daarmee het grensoverschrijdend werken van werkgevers en werknemers (expats).
PiA-kantoor:
Categorie:
AanbestedingsrechtBouwrechtVastgoedrecht
Plaats:
Rotterdam
Straatman Koster Advocaten is een nichekantoor dat is gespecialiseerd in het vastgoedrecht en aanbestedingsrecht in de ruimste zin van het woord.
PiA-kantoor:
Categorie:
Arbeidsrecht
Plaats:
Rotterdam
SørensenWeijers&Co arbeidsrecht advocaten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in alle facetten.

Bij de juridische nichekantoren van PiA werken juristen en advocaten, die veel ervaring hebben opgebouwd en die over een hoge mate aan vakspecialistische kennis beschikken. De juridische PiA-kantoren hebben ruime proceservaring en vertegenwoordigen hun klanten in procedures voor rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad en het Hof van Justitie van de Europese Unie (EU). Hierbij zien de bij PiA aangesloten kantoren het voeren van een procedure altijd als “laatste middel”. De focus van de bij PiA aangesloten kantoren ligt steeds op het bereiken van een zo optimaal mogelijk resultaat voor de klant. De (voor de klant vaak kostbare) procedures worden door de bij PiA aangesloten kantoren zoveel mogelijk gemeden.De bij PiA aangesloten juridische kantoren onderschrijven de visie van PiA volledig:

hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs, benaderbaarheid, transparantie en plezier in het werk.


Naar boven

Pia is hét Platform voor zelfstandige juridische, fiscale en financiële advieskantoren op het hoogste niveau.

De bij PiA aangesloten kwaliteitsadvieskantoren adviseren klanten rechtstreeks, onder de eigen (algemene) voorwaarden en zonder tussen- komst van PiA.Voor meer informatie over PiA kunt u contact met ons opnemen. Ruimte voor een disclamer, eventueel contactgegevens, etc.