BHW advocaten

BHW advocaten is een Rotterdams niche-kantoor, gespecialiseerd in milieu,  ruimtelijke ordening, overheidstoezicht en handhaving,  subsidies, planschade en overheidsaansprakelijkheid.

Rotterdam_groothandelsgebouwBHW advocaten werkt voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Onze advocaten zijn erkende specialisten met veel ervaring. Wij adviseren en procederen in bestuursrechtelijke kwesties, zoals vergunningprocedures en geschillen over het naleven van overheidsregels, en in privaatrechtelijke kwesties, zoals contracten met overheden. Wij zetten onze kennis en ervaring in om voor onze cliënten een optimaal resultaat te bereiken.

Onze aanpak onderscheidt zich. Onze cliënten krijgen niet alleen te horen wat de juridische risico’s zijn, maar vooral waar de oplossing moet worden gezocht. Daarbij durven we te zeggen waar het op staat en zijn we kritisch. We weten dat we onze cliënten daarmee helpen om op termijn duurzame resultaten te bereiken.

BHW advocaten gelooft in een persoonlijke aanpak. De advocaat met wie u spreekt, is degene die uw zaak behandelt. Onze betrokkenheid is groot, lijnen zijn kort en we zijn optimaal bereikbaar.

Het tarief van BHW advocaten is concurrerend, onze voorwaarden zijn helder en onze declaraties zijn inzichtelijk, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Naar boven

Pia is hét Platform voor zelfstandige juridische, fiscale en financiële advieskantoren op het hoogste niveau.

De bij PiA aangesloten kwaliteitsadvieskantoren adviseren klanten rechtstreeks, onder de eigen (algemene) voorwaarden en zonder tussen- komst van PiA.Voor meer informatie over PiA kunt u contact met ons opnemen. Ruimte voor een disclamer, eventueel contactgegevens, etc.