Straatman Koster advocaten

Straatman Koster advocaten is een nichekantoor dat is gespecialiseerd in het vastgoedrecht en aanbestedingsrecht in de ruimste zin van het woord. Straatman Koster heeft haar opdrachtgevers niet alleen in de bouw- en vastgoedsector, maar ook in de sectoren infra en gww, industrie, energie, overheid, facilitaire dienstverlening en ict (aanbesteding), (openbaar)vervoer en sport en leisure.

SKA logo ppt 3Straatman Koster Advocaten staat voor een no nonsense en gedegen aanpak en wordt beschouwd als een toonaangevend kantoor in het vastgoed, met name in (gebieds)ontwikkeling. Alle advocaten hebben ten minste vijf jaar tot meer dan vijftien jaar werkervaring als advocaat en zijn gespecialiseerd in hun vakgebied.

Naast de expertise die typisch vastgoed gerelateerd is (het opstellen van vastgoedcontracten, financierings- en samenwerkingsstructuren) beschikt Straatman Koster ook over alle aanpalende, juridische kennis: bouwrecht (adviseren en procederen over zowel klassieke contractsvormen als geïntegreerde contractsvormen), huurrecht, omgevingsrecht (ruimtelijke ordening, milieu) en algemeen bestuursrecht en onteigening. Bovendien heeft Straatman Koster veel aanbestedingsrechtelijke expertise in huis, vanwege het feit dat steeds meer gebiedsontwikkelingen Europees worden aanbesteed. Straatman Koster begeleidt dat soort aanbestedingstrajecten volledig, dus inclusief het opstellen van alle relevante stukken. Straatman Koster beschikt daarbij ook over de benodigde expertise op het gebied van het Europese staatssteunrecht.

Straatman Koster verricht haar dienstverlening onder meer voor:

  • Aannemers en installateurs;
  • Woningcorporaties;
  • Projectontwikkelaars;
  • Overheden (met name gemeenten);
  • Beleggers.

Naar boven

Pia is hét Platform voor zelfstandige juridische, fiscale en financiële advieskantoren op het hoogste niveau.

De bij PiA aangesloten kwaliteitsadvieskantoren adviseren klanten rechtstreeks, onder de eigen (algemene) voorwaarden en zonder tussen- komst van PiA.Voor meer informatie over PiA kunt u contact met ons opnemen. Ruimte voor een disclamer, eventueel contactgegevens, etc.