Over PiA

“PiA” is de afkorting van Stichting Professionals in Advice. Deze organisatie heeft zich ten doel gesteld om de beste zelfstandige, juridische, fiscale en financiële nichekantoren van Nederland te bundelen. Met de term “niche” wordt bedoeld, dat de bij PiA aangesloten kantoren werkzaam zijn binnen één specialisme, waarop zij zich volledig hebben toegelegd. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om arbeidsrecht, bouwrecht, btw- en overdrachtsbelasting of om projectmanagement bij vastgoedontwikkeling. Op deze manier vormt PiA een platform voor “onafhankelijke kantoren, die zijn gespecialiseerd op juridische, fiscale en financiële dienstverlening op het hoogste niveau.”

Het platform PiA gaat in 2013 van start. Het aantal op deze website genoemde kantoren zal daarom in de loop van dit jaar gaan groeien. Bij iedere aansluiting van een kantoor bij PiA staat de kwaliteit van de advisering centraal. Dit betekent dat niet ieder kantoor zich kan aansluiten bij PiA. Het bestuur van PiA toetst iedere aanmelding op een aantal aspecten die van belang zijn voor de kwaliteit van advisering, namelijk:

  • minimaal 10 jaar aantoonbaar relevante werkervaring;
  • het bieden van topexpertise en specialistische kennis;
  • de kleinschaligheid van de organisatie en de benaderbaarheid van specialisten;
  • een transparante werkwijze; en
  • een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Op deze manier maakt PiA het voor ondernemers gemakkelijker om een goede, betaalbare en benaderbare adviseur in te schakelen.

PiA nodigt u van harte uit om de kantoren die zich momenteel al bij PiA hebben aangesloten op onze website te bekijken!

Pia is hét Platform voor zelfstandige juridische, fiscale en financiële advieskantoren op het hoogste niveau.

De bij PiA aangesloten kwaliteitsadvieskantoren adviseren klanten rechtstreeks, onder de eigen (algemene) voorwaarden en zonder tussen- komst van PiA.Voor meer informatie over PiA kunt u contact met ons opnemen. Ruimte voor een disclamer, eventueel contactgegevens, etc.